Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011

16 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ συμμετέχουν με 80 δημιουργίες
στην Ομαδική Έκθεση EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσθηκε η Πανελλήνια Ομαδική Έκθεση ¨EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011¨ στην οποία εκθέτουν καλλιτεχνικές δημιουργίες (ζωγραφική-γλυπτική-αγιογραφία) στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.
Μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου το φιλότεχνο κοινό της Τρίπολης μπορεί να απολαύσει τις 80 δημιουργίες που εκθέτουν οι 16 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση.
Σκοπός του EPsilon Art Studio μέσα από τα “ EPsilon Art Festival 2011” είναι να δώσει βήμα να εκθέσουν τα έργα τους όσοι επιθυμούν , ανεξάρτητα του εικαστικού τους επιπέδου. Xωρίς να κάνει ηθελημένα , επιλογή των εκθετών σύμφωνα με την καλλιτεχνική τους αξία, τις σπουδές ή τις δράσεις.
Παράλληλα, στόχος είναι να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα διαφόρων επιπέδων. Με την θέσπιση ενός τέτοιου Φεστιβάλ το ΕPsilon Art Studio στοχεύει να δημιουργήσει προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του.





Στην EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗ 2011 συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 3. ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 4. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, 5. ΜΑΙΚ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ, 6. AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΜΙΡΑΝΤΖΟΥ, 7.ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, 8. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, 9. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΦΕ , 10.ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, 11. ΜΑΡΙΑ ΡΕΛΛΙΑ, 12. ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, 13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΑ, 14. ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ, 15. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, 16. ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ωράριο της έκθεσης είναι κάθε απόγευμα 7-10.

Περισσότερες πληροφορίες στην ζωγράφο Εύη Παντελέων, υπεύθυνη Εικαστικού Φεστιβάλ
EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, στο 6977878481
και στο www.loutrzogr.blogspot.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ



















ΔΕΚΑ ΕΞΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


To EPsilon Art Studio μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε το 2010 θα οργανώσει μια σειρά εκθέσεις και το 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival 2011”.

Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης.

Για αρχή, διοργανώνει την Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής ¨ EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική-γλυπτική -αγιογραφία. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011 σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, Εθνομαρτύρων 25 , στην Τρίπολη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες αλφαβητικά:

1. ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 3. ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 4. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, 5. ΜΑΙΚ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ, 6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΜΙΡΑΝΤΖΟΥ, 7.ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,8. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, 9. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΦΕ , 10.ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, 11. ΜΑΡΙΑ ΡΕΛΛΙΑ, 12. ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, 13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΑ, 14. ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ, 15. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, 16. ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ.


Περισσότερες πληροφορίες στην ζωγράφο Εύη Παντελέων, υπεύθυνη Εικαστικού Φεστιβάλ EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, στο 6977878481
και στο www.loutrzogr.blogspot.com (μέσω google)

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ































ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην Εικαστική Oμαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival TRIPOLIS 2011 ¨
(Ζωγραφική-Αγιογραφία-Φωτογραφία)


To EPsilon Art Studio μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε το 2010 θα οργανώσει μια σειρά εκθέσεις και το 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival 2011”.

Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης, διοργανώνει την Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής ¨ EPsilon Art Festival Tripolis 2011, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική-αγιογραφία-φωτογραφία. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011 σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, στην Τρίπολη.

Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης το ΕPsilon Art Studio δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του. Τα έργα θα εκτεθούν και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν με κοινή αναφορά ως προς την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων, blogs, sites, twitter, facebook, myspace και δελτία τύπου στα ΜΜΕ, αφίσες, προσκλήσεις και πανό. Ο αριθμός των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.


Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com το ονοματεπώνυμό τους. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην ζωγράφο Εύη Παντελέων υπεύθυνη ΕPsilon Art Festival 2011, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail epsilon.art.studio@hotmail.com και www.loutrzogr.blogspot.com
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
για την Εικαστική Oμαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival TRIPOLIS 2011 ¨
(Ζωγραφική-Αγιογραφία-Φωτογραφία), στην Τρίπολη
28-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: .… / …. / 2011



ΟΝΟΜΑ (NAME)
ΕΠΩΝΥΜΟ (LAST NAME)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (OCCUPATION)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΟΛΗ/ΤΚ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ (TEL. NUMBER)
ΚΙΝΗΤΟ
E- MAIL




Το κόστος συμμετοχής για την Έκθεση είναι στα 40 €.







ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Ομαδική Εικαστική Έκθεση “ΕPsilon Art Festival TRIPOLIS 2011” συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα εγγραφής την οποία στην συνέχεια πρέπει να αποστείλουν στο mail: epsilon.art.studio@hotmail.com

2. Θα πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα συμμετοχής μέχρι 28 Φεβρουαρίου στον τραπεζικό λογαριασμό Νο 139 0100843726 της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος στο όνομα της κας Ευδοκίας Παντελέων και να αποστείλουν το πιστοποιητικό κατάθεσης στο fax: 27440 63895.
α)Για επιβεβαίωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6977878481.
β)Η μη κατάθεση των χρημάτων ακυρώνει την συμμετοχή του εικαστικού.

3) Ο αριθμός και οι διαστάσεις των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

4. Πρέπει να αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή μαζί με την φόρμα εγγραφής:
-μια προσωπική φωτογραφία
-βιογραφικό σημείωμα
- φωτογραφίες 5 έργων

5. Το κόστος μεταφοράς των έργων καλύπτεται από τον συμμετέχοντα.

6. Πωλήσεις δεν θα γίνονται στο χώρο της έκθεσης.
Σε περίπτωση που κάποιος φιλότεχνος θελήσει να αγοράσει κάποιο έργο θα πρέπει να συνεννοείται απ΄ ευθείας με τον καλλιτέχνη, που εκθέτει το έργο, εκτός εκθεσιακού χώρου.

7. Ο διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση φθορών, κλοπών, ζημιών κλπ

8. Το κόστος συμμετοχής για την Έκθεση περιλαμβάνει λειτουργικά έξοδα (ενοικίαση χώρου, καταλόγους, αφίσες, προσκλήσεις, catering κα)



Για την εγκυρότητα της συμμετοχής στην Ομαδκή Εικαστική Έκθεση αποστείλατε την αίτηση εγγραφής και το αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας στο φαξ: 27440 63895.






ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΚΑΣΤΙΚANΕΡΓΑΣΤΗΡΙA- ΕPsilon Art Studio

Το Εικαστικό Εργαστήρι EPsilon Art Studio Ζητάει συνεργάτες
για τα παρακάτω τμήματα:


° Γλυπτικής
° Ανάγλυφου
° Xαρακτικής
°Γραφιστικής
° Βιτρώ
° Ψηφιδωτού
° Φωτογραφίας
° Κοσμήματος
° Αγιογραφίας
° Μπατίκ
Παραδοσιακών τεχνών βιβλίου
°Πολυμέσων-Ψηφιακών εφαρμογών (premiere, photoshop)
Video Art
° Κατασκευών ( μάσκα, κεριά κλπ )
°Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου
°Κόμικς μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
 Ιστορίας Τέχνης/


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Εύη Παντελέων, υπεύθυνη ΕPsilon Art Studio, 6977878481και στο mail: epsilon.art.studio@hotmail.com (για βιογραφικό)



EIKAΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Το ATELIER ΕPsilon Art Studio είναι ο νέος Εικαστικός χώρος της ζωγράφου Εύης Παντελέων. Βρίσκεται στην οδό Παναγίας Γιάτρισσας 8, στο Λουτράκι.

Παράλληλα με το Αtelier στον ίδιο χώρο λειτουργούν και Εργαστήρια Καλών Τεχνών με καθηγήτρια την κα Παντελέων η οποία παραδίδει μαθήματα Ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες που χωρίζονται σε τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων

Επιπλέον λειτουργούν και τα παρακάτω εικαστικά τμήματα:

°Αρχιτεκτονικής (Γραμμικό Σχέδιο, Αρχιτεκτονική Σύνθεση, Προοπτική και σκιαγραφία)
Προετοιμασίας υποψηφίων για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών
° Γλυπτικής
° Ανάγλυφου
°Γραφιστικής
Παραδοσιακών τεχνών βιβλίου
°Πολυμέσων-Ψηφιακές εφαρμογές (premiere, photoshop)
Video Art
° Κατασκευών ( μάσκας, κεριά κλπ )
°Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου
°Κόμικς μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
 Ιστορίας Τέχνης




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕPsilon Art Studio: Εύη Παντελέων Παναγίας Γιάτρισσας 8, Λουτράκι (νέα διεύθυνση) Τηλ/φαξ: 27440 63895 , Κινητό: 6977878481
e-mail: epsilonartstudio@hotmail.com site: www.epsilonartstudio.webs.com bloggers: www.evipant.blogspot.com
www.loutrzogr.blogspot.com
www.epsilontennis.blogspot.com
myspace : www.myspace.com/epsilonartstudio
twitter : www.twitter.com/evipanteleon
NETLOG : www.netlog/evipanteleon facebook :www.facebook.com/evipanteleonart


http://www.greektube.org/content/view/137053/2/

Εικαστικές Δράσεις στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 2023

  Οι μαθητές μου εμπνέονται από την Μοντέρνα Τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα . Στο πρότζεκτ συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων Δ1΄, Δ...