Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ομαδική Έκθεση με έργα μαθητών, στην Βουλγαρία



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μαθητών/τριών των Εργαστηρίων Ζωγραφικής EPsilon Art Studio -Εύης Παντελέων και του Art atelier "Don Kezi" , από 21-23/4/2017, στην Dupnitsa, της Βουλγαρίας.
............................
Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης



























Επιστολή προς τον Δήμαρχο της Dupnitsα
.
Κε Δήμαρχε,

χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επικοινωνούμε μέσω της Ομαδικής Έκθεση Ζωγραφικής με έργα των μαθητών/τριών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής EPsilon Art Studio, από το Λουτράκι, από την Ελλάδα και του Art atelier "Don Kezi", της Dupnitsa. Στην Έκθεση από το εργαστήρι Ζωγραφικής EPsilon Art Studio συμμετέχουν με έργα 25 μαθητές του.
Σε μια εποχή που οι αξίες αιμορραγούν σε παγκόσμιο επίπεδο, επιδιώκουμε ως εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με κρατικούς οργανισμούς και όχι μόνο, μέσα από την εικαστική δημιουργία, να δυναμώσουμε τις σκέψεις, τις θέσεις, τις πεποιθήσεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα των παιδιών, να τονίσουμε, πως είναι αδύνατον, χωρίς παγκόσμια ειρήνη, αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, να συνεχίσουν οι άνθρωποι να αναπνέουν, να ζουν με αξιοπρέπεια, να προσφέρουν και να ευημερούν.

Ως Εύη Παντελέων ζωγράφος και ιδιοκτήτρια του Εργαστηρίου Ζωγραφικής EPsilon Art Studio θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα Μαριλεφσκα , για την πρόσκλησή που μου έκανε, που την αποδέχτηκα άμεσα, να συνδιοργανώσουμε μια Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής μαθητών από την Ελλάδα και την Βουλγαρία, στην Ντούπνιτσα.

Δυστυχώς, λόγω πολλαπλών θεμάτων, εμποδίων και υποχρεώσεων των μελών του EPsilon Art Studio, αν και προσπαθήσαμε πολύ, δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε σ΄ αυτήν την εκδήλωση που ετοιμάσατε ειδικά για εμάς.

Κύριε Δήμαρχε,

ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που η σημερινή εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ντούμπνιτσας.


Εύχομαι να απολαύσετε τα έργα των μαθητών/τριών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής EPsilon Art Studio, τα οποία έργα επιλέξαμε με αγάπη ειδικά για την παρουσίαση αυτή.

Να είσαστε καλά. Η σκέψη μας είναι κοντά σας. Ευχαριστούμε για όλα.



       Με εκτίμηση


Εύη Παντελέων, ζωγράφος   





Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής EPsilon Art Studio  θα διοργανώσει  Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μαθητών/τριων (παιδιά και ενήλικες), στην Dupnitsa , της Βουλγαρίας, από 20 – 23 Απριλίου 2017.


Στην έκθεση θα πάρουν  μέρος με έργα τους μαθητές/τριες με έργα από το EPsilon Art Studio, Λουτράκι και από το Art atelier "Don Kezi", Dupnitsa. Την έκθεση εκτός των άλλων θα την επισκεφτούν τα σχολεία της περιοχής.

-          Το κόστος συμμετοχής της εκδρομής είναι 150 ευρώ / άτομο (ελάχιστη συμμετοχή για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή 25 άτομα).

Η συμμετοχή περιλαμβάνει:

-          Πούλμαν (Λουτράκι – Βουλγαρία και Βουλγαρία – Λουτράκι)
-          Ξενοδοχείο με τρεις διανυχτερεύσεις και  πρωινό
-          Ξεναγήσεις σε Μουσεία και Πινακοθήκες της Σόφιας

Οι μαθητές / τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 50% του συνολικού ποσού , μέχρι 24 Φεβρουαρίου.  Το υπόλοιπο 50% ποσό συμμετοχής  θα εξοφληθεί μέχρι  7 Απριλίου.
Τα παιδιά κάτω 14 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.
Η αναχώρηση με το πούλμαν θα γίνει την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 7:30 το πρωί, από το Καφέ Σταθμός.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία / διευκρίνιση.

Φιλικά

Εύη Παντελέων
6977878481

Ευχές για το 2017




Σας Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης 
να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. 
Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα  και Ειρήνη !!

Εικαστικές Δράσεις στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 2023

  Οι μαθητές μου εμπνέονται από την Μοντέρνα Τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα . Στο πρότζεκτ συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων Δ1΄, Δ...