Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟΥ - EPsilon Art Studio- Εύη Παντελέων




Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι ή οι απαιτήσεις σας!! Φροντιστήριο ΣΧΕΔΙΟΥ EPsilon Art Studio Το Φροντιστήριο σχεδίου EPsilon Art Studio με καθηγητές την κα Εύη Παντελέων η οποία παραδίδει μαθήματα στο ελεύθερο σχέδιο και οι συνεργάτες οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα γραμμικού σχεδίου προετοιμάζουν: • Τους μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου για την εισαγωγή τους στις Ανωτάτες Σχολές Καλών Τεχνών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας • Τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου για την εισαγωγή τους , μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων, στις Αρχιτεκτονικές Σχολές (Αθήνας- Θεσσαλονίκης -Πάτρας -Βόλου –Ξάνθης, Κρήτης) καθώς και για τις σχολές των Τ.Ε.Ι. (Γραφιστική, Διακοσμητική, Συντήρηση Έργων Τέχνης, Γραφικών Τεχνών, Φωτογραφίας, Αποκατάστασης Κτιρίων), όπου και απαιτούνται γνώσεις Γραμμικού σχεδίου. • Αναλαμβάνει μαθητές που ενδιαφέρονται να ετοιμάσουν Φάκελο Εργασίας (Portfolio), για σπουδές σε σχολές του Εξωτερικού. • Προετοιμάζει απόφοιτους των ΑΕΙ και ΤΕΙ για την εισαγωγή τους, μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων στις Αρχιτεκτονικές Σχολές (Αθήνας- Θεσσαλονίκης -Πάτρας -Βόλου –Ξάνθης, Κρήτης). Ολιγομελή Τμήματα. Φοίτηση τα Σαββατοκύριακα Το φροντιστήριο EPsilon Art Studio λειτουργεί με ολιγομελή τμήματα 4 έως 6 ατόμων τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες αρχαρίων και προχωρημένων σπουδαστών στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο. Η φοίτηση πραγματοποιείται κατά τις ελεύθερες ημέρες των μαθητών. Αξιοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, έτσι ώστε η προετοιμασία στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο να μην επιβαρύνει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τη μελέτη των μαθητών.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟΥ -EPsilon Art Studio, Εύης Παντελέων, ζωγράφος ΑΣΚΤ, Παναγίας Γιάτρισσας 12 στο Λουτράκι, τηλέφωνο 27440 63895 και 6977878481, e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εικαστικές Δράσεις στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 2023

  Οι μαθητές μου εμπνέονται από την Μοντέρνα Τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα . Στο πρότζεκτ συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων Δ1΄, Δ...