Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival KORINTHIA 2011




























Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος έδωσε ραντεβού στους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση «Κορινθία 2011», καθώς επίσης και στους επισκέπτες που πέρασαν από την 3η αυτή διοργάνωση, στην 4η Πανελλήνια Έκθεση που επίσης θα γίνει στην Κόρινθο, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στον απολογισμό του, για την έκθεση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας για τρίτη φορά, ο κ. Νανόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος αναφέρθηκε στις πολύ περισσότερες συμμετοχές, καθώς επίσης και στην περισσότερη επισκεψιμότητα του εκθεσιακού χώρου, εκτιμώντας πως κατά 20% περισσότεροι επισκέπτες βρέθηκαν φέτος στην έκθεση.

Κάλεσε τους εκθέτες να δώσουν το παρών τους και στην επόμενη έκθεση, με την ευχή όλων βέβαια η οικονομία της χώρας να δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνεχίσουν την θετική τους πορεία μέσα στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στους εκθέτες και μάλιστα σε αυτούς που βρέθηκαν στην έκθεση από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως η Θεσσαλία και η Κρήτη, ενώ στάθηκε μάλιστα και στην συμμετοχή του δήμου Βόχας, που ήταν ο μοναδικός με παρουσία στην έκθεση και με προβολή κυρίως προϊόντων της βοχαϊτικης γης, όπως σταφύλια και κρασί.

Η έκθεση κορυφώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, με τον κ. Νανόπουλο να κληρώνει τους τυχερούς που κέρδισαν τα δώρα που πρόσφεραν οι εκθέτες. Ωστόσο, η διοργάνωσε άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, τόσο στους εκθέτες, όσο και στους επισκέπτες αυτής, ενώ παράλληλα διοργανώθηκαν και φέτος εκδηλώσεις, όπως ημερίδες για την οικονομία, την παιδεία, τα αγροτικά προϊόντα κ.ο.κ.

Στον χώρο των περιπτέρων τώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο κόσμος έδειξε σε φωτοβολταϊκά συστήματα, σε ενεργειακά τζάκια (λόγω κόστους φέτος του πετρελαίου θέρμανσης), αλλά …και στα σαλιγκαροτροφεία.

Όμως, από την φετινή διοργάνωση απουσίαζαν εκθέτες που στήριξαν τις δύο προηγούμενες φορές την έκθεση, κυρίως έμποροι αυτοκινήτων και κατασκευαστές, δείχνοντας την κρίση που υπάρχει στους κλάδους τους και όχι μόνο, ενώ παρά την συμμετοχή περισσοτέρων εκθετών, η αγορά μαστίζεται από την οικονομική κρίση και τα καταστήματα βρίσκονται στην χειρότερή τους στιγμή, με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί στην λειτουργία τους και στις εργασιακές σχέσεις.




28 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ συμμετέχουν με 145 δημιουργίες
στην Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση “EPsilon Art Festival ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011”

Η ¨EPsilon Art Studio & Gallery, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατά την διάρκεια της έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011», Σωληνουργία Κορίνθου παρουσιάζει με μια εντυπωσιακή συλλογή έργων Ζωγραφικής-Γλυπτικής-Αγιογραφίας καλλιτεχνών απ΄ όλη την Ελλάδα οι οποίοι συμμετέχουν με 145 δημιουργίες έργων τέχνης.



Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΛ ΤΖΑΜΟΥΣ, ζωγράφος 15. ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ, ζωγράφος
2. ΕΜΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ζωγράφος 16. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΕΛΗΣ, ζωγράφος
3. ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, ζωγράφος 17. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΙΤΤΙΚΑ, εικαστικός
4. ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ζωγράφος 18. ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ζωγράφος
5. ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, εικαστικός 19. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, εικαστικός
6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, φωτογράφος 20.ΜΠΕΣΥ ΝΙΚΟΛΟΥ, ζωγράφος
7. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΖΙΟΡΑ, αγιογράφος-φωτογράφος 21. ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ, εικαστικός
8. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΗ, ζωγράφος 22. ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ, ζωγράφος
9. ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ζωγράφος 23. ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ, εικαστικός
10. ΟΛΓΑ ΤΣΙΡΑΓΙΑΝ, ζωγράφος 24. ΒΟΥΛΑ ΑΣΩΝΙΤΗ, εικαστικός
11. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ, ζωγράφος 25. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, φωτογράφος
12. ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ, εικαστικός 26. ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΣΟΥΛΗΣ, αγιογράφος-ζωγράφος
13. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, γλύπτης 27. ΜΑΡΙΑ ΝΙΑΓΚΟΥ, αγιογράφος
14. ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, εικαστικός 28. ΑΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, ζωγράφος

Διάρκεια έκθεσης: 21- 25 Σεπτεμβρίου. Είσοδος ελεύθερη.
Ωράριο έκθεσης: Τετάρτη-Πέμπτη- Παρασκευή απόγευμα 18:00-21:00 και Σάββατο-Κυριακή: 10:00 -21:00

Οργάνωση Έκθεσης: ΕPsilon Art Studio & Gallery -Eύη Παντελέων
Επιμέλεια Έκθεσης: Γιώργος Μπιτζίνης, www.loutrzogr.blogspot.com





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:






















">






































Το Επιμελητήριο Κορινθίαςκαι τα EPsilon Art Studio & Galleryσας προσκαλούνστην παρουσίαση της έκθεσης των καλλιτεχνώντης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ“ EPsilon Art Festival Korinthia 2011”Η έκθεση θα πραγματοποιηθείστα πλαίσια των εκδηλώσεωντου Επιμελητηρίου Κορινθίας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011»στο 5ο χλμ Κορίνθου – Πατρών , ΣωληνουργίαΔιάρκεια έκθεσης: 21-25 ΣεπτεμβρίουΕπιμέλεια Έκθεσης:Γιώργος Μπιτζίνηςwww.loutrzogr.blogspot.com
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στην Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival KORINTHIA 2011

¨





H EPsilon Art Gallery μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η έκθεση που οργάνωσε το 2010 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης «Κορινθία 2010», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, θα οργανώσει και φέτος Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival KORINTHIA 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival,το οποίο φέρνει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη.


Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2011» δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011 και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι από 22.000 επισκέπτες με βάση την περσινή επισκεψιμότητα.


Τα έργα θα εκτεθούν σε ένα χώρο 500 τμ και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι και αγιογράφοι κα), ανάλογα με την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων.


Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μπορούν να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους στο e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Εύη Παντελέων, ζωγράφο, υπεύθυνη του ΕPsilon Art Festival Korinthia 2011, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail epsilon.art.studio@hotmail.com και www.loutrzogr.blogspot.com

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εικαστικές Δράσεις στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 2023

  Οι μαθητές μου εμπνέονται από την Μοντέρνα Τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα . Στο πρότζεκτ συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων Δ1΄, Δ...