Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Eργαστήρια Ζωγραφικής EPsilon Art Studio Εύης Παντελέων

Προετοιμασία υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, της Αρχιτεκτονικής και Τ.Ε.Ι.
Το ΕPsilon Art Studio Eύης Παντελέων, στο Λουτράκι έχει στόχο οι υποψήφιοι να γνωρίσουν καλά το γνωστικό αντικείμενο και να έχουν άριστη προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν τις ειδικές συνθήκες των εισαγωγικών εξετάσεων οργανώνει τα παρακάτω τμήματα προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγή τους σε Σχολές Σχεδίου, Ανωτάτων Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής και ΤΕΙ: Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ Εξάωρα εβδομαδιαία ολιγομελή τμήματα 4-6 ατόμων (3 ώρες ελεύθερο σχέδιο και 3 ώρες γραμμικό σχέδιο) Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ Δωδεκάωρα εβδομαδιαία ολιγομελή τμήματα 4-6 ατόμων δύο ημέρες την εβδομάδα (6 ώρες ελεύθερο σχέδιο και 6 ώρες γραμμικό σχέδιο) Η περίοδος είναι από 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Ιουνίου και τα μαθήματα την χειμερινή περίοδο γίνονται Σαββατοκύριακα. Η μέθοδός μας στηρίζεται στην ένταξη του προσωπικού στυλ κάθε μαθητή στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με την βοήθεια που δίνουμε στους μαθητές να κατανοήσουν το γνωστικό αντικείμενο και να εμβαθύνουν στις τεχνικές γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου. EPsilon Art Studio Eύης Παντελέων, ζωγράφος ΑΣΚΤ Παναγίας Γιάτρισσας 12, Λουτράκι 20300, 27440 63895 / 6977878481 mail: epsilon.art.studio@hotmail.com, www.loutrzogr.blogspot.com ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ! Τρόπος έκφρασης & δημιουργίας!
Σ΄ αρέσει η ζωγραφική; Σ΄ αρέσει να χαλαρώνεις σχεδιάζοντας και ανακατεύοντας τα χρώματα;
ΜΙΚΡΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ καλλιτέχνες με την βοήθεια της τεχνικής του σχεδίου και του χρώματος διασκεδάζουν μαθαίνοντας την εικαστική δημιουργία στο Εργαστήρι Ζωγραφικής –EPsilon Art Studio στο Λουτράκι με καθηγήτρια την ζωγράφο Εύη Παντελέων.
Έλα και συ..!
Το Εργαστήρι Ζωγραφικής EPsilon Art Studio φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πυρήνα της εικαστικής εκπαίδευσης στην περιοχή μας. Στόχος του να ευαισθητοποιήσει το κοινό πάνω στις Εικαστικές Τέχνες, να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες να εκφρασθούν και να δημιουργήσουν, γιατί η δημιουργία δεν πρέπει να είναι προνόμιο μόνο των ταλαντούχων αλλά όλων όσων θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των Τεχνών.
Παράλληλα με την εργαστηριακή εκπαίδευση οι μαθητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής γνωρίζουν την Ιστορία της Τέχνης, επισκέπτονται εκθέσεις και συζητούν πάνω σε ότι είδαν, ξεναγούνται σε μουσεία και Εργαστήρια καλλιτεχνών.
Ο ρόλος όμως του Εργαστηρίου δεν σταματά στον εργαστηριακό χαρακτήρα. Διοργανώνει Εικαστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις αλλά και συναντήσεις καλλιτεχνών - θεωρητικών και κοινού.
Δύο φορές το χρόνο γίνονται εκθέσεις έργων των μαθητών, σε εκθεσιακό χώρο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕPsilon Art Studio- Εύη Παντελέων, πτυχιούχος ΑΣΚΤ Παναγίας Γιάτρισσας 12, Λουτράκι (δίπλα στην ΔΕΗ) Τηλ: 27440 63895 Κινητό: 6977878481 e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com web: www.loutrzogr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου