Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "EPsilon Art Loutraki 2010"

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ:











14 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ συμμετέχουν με 95 δημιουργίες
στο Εικαστικό Φεστιβάλ EPsilon Art Loutraki 2010

Για ΑΡΧΗ το ¨EPsilon Art Festival, ξεκινάει με μια εντυπωσιακή παρουσίαση έργων Ζωγραφικής των παρακάτω 14 καλλιτεχνών απ΄ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν με 95 δημιουργίες έργων τέχνης:
Μαρτίν Γιατίμη, Ελένη Δινοπούλου, Ευδοκία Καθρέπτη, Μαρία Καραγκούνη, Ελένη Κεσίσογλου, Μαρία Λεκκάκη, Σοφία Μπακιρτζή, Σοφία Μπόμπολη, Μπέσυ Νικολού, Ολένα Κολομουτσεβα, Εύη Παντελέων, Μαρία Ρέλλια, Χρυσάνθη Τσίτσα, Μαρία Χωρέμη.
Στόχος του ΕPsilon Art Festival είναι να φέρει την τέχνη κοντά στο ευρύ κοινό. Δηλαδή να βγει η τέχνη από τις αίθουσες τέχνης και γκαλερί και να επικοινωνήσει με τον κόσμο και αυτό επιδιώκει ΕPsilon Art Festival διοργανώνοντας την πρώτη ομαδική έκθεση ζωγραφικής στα café-bar: SAX & PALMIE BISTRO που έχει ξεκινήσει από 1 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι 30 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Πνευματικού –Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου.



ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στο Λουτράκι H AΡΧΗ… Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι πρώτες καλλιτεχνικές δράσεις του Εικαστικού Φεστιβάλ EPsilon Art, το οποίο εκθέτει καλλιτεχνικές δημιουργίες σε café-bar: PALMIE BISTRO και SAX. ΄Έτσι μέχρι τις 30 Ιουλίου το φιλότεχνο κοινό του Λουτρακίου και όχι μόνο μπορεί να απολαύσει τις 95 δημιουργίες που εκθέτουν οι 14 καλλιτέχνες. Το Φεστιβάλ σε καλλιτεχνική επιμέλεια της ζωγράφου Εύης Παντελέων , είναι υπό την αιγίδα του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και έχει στόχο να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου προς τον πολιτισμό. Για ΑΡΧΗ το ¨EPsilon Art 2010¨, ξεκινάει με μια εντυπωσιακή παρουσίαση έργων Ζωγραφικής των παρακάτω καλλιτεχνών απ΄ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν: Μαρτίν Γιατίμη, Ελένη Δινοπούλου, Ευδοκία Καθρέπτη, Μαρία Καραγκούνη, Ελένη Κεσίσογλου, Μαρία Λεκκάκη, Σοφία Μπακιρτζή, Σοφία Μπόμπολη, Μπέσυ Νικολού, Ολένα Κολομουτσεβα, Εύη Παντελέων, Μαρία Ρέλλια, Χρυσάνθη Τσίτσα, Μαρία Χωρέμη. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το ωράριο των εκθέσεων ακολουθεί το ωράριο των café-bar. Περισσότερες πληροφορίες στο www.loutrzogr.blogspot.com ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ PALMIE BISTRO

SAX, Προετοιμασία της έκθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εικαστικές Δράσεις στο 3ο Δημοτικό Λουτρακίου 2023

  Οι μαθητές μου εμπνέονται από την Μοντέρνα Τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα . Στο πρότζεκτ συμμετείχαν οι μαθητές των τάξεων Δ1΄, Δ...